Van egy
hasznos tipped?

Tökéletes lagzi esküvői ceremóniamesterrel

Nemrég egy esküvőn voltunk. Én utálom az ilyesmit, de itt nagyon jól éreztem magamat. Feltűnt, hogy miért: a pár esküvői ceremóniamestert fogadott. Nagyon jó ötlet volt, elmesélem!

Keret Tökéletes lagzi esküvői ceremóniamesterrel

Sosem szerettem esküvőre járni, mert szerintem nem éri meg a fáradságot az egész. Nem szeretem, hogy a meleg utcáról a hideg templomba kell vonulni, várni, amíg a pár fényképezkedik, aztán unatkozni az étteremben, feszengeni a sok idegen között.

Abban a korban vagyok, mikor az ember barátai sorra házasodnak, úgyhogy láttam már egy-két lagzit. Azt már látom, hogy ha egyszer én is férjhez megyek, tuti, hogy keresek egy esküvőszervezőt, mert annyi nyűg van az esküvő előkészítésével, hogy szerintem nem éri meg egyedül próbálkozni vele. De a múltkori lagzi óta tudom, hogy az esküvői ceremóniamester is jó ötlet.

A barátnőm, Kata ment férjhez, és az egyházi szertartás egy pici, óbudai templomban volt. A ceremóniamester már az érkezésünkkor bedobta magát: nagyon jó volt, hogy segített parkolóhelyet találni, sőt, azt is megoldotta, hogy az időseknek biztosan jusson hely a templomban.

Klassz volt, hogy az étterembe utazást is nagyon jól megszervezték. Mi szinte senkit nem ismertünk a násznépből, de az esküvői ceremóniamester oldotta a hangulatot, egyáltalán nem volt kellemetlen, mikor konvojban kellett vezetni valami mögött.

Az esküvő egy étteremben folytatódott, ahol szintén nagyon jó volt, hogy valaki végig segített nekünk. A menyasszony és a vőlegény sokáig voltak távol, fotózták őket és a kocsijuk sem indult el időben. Mégsem éreztük, hogy fennakadás lenne. Amíg ők távol voltak, a ceremóniamester segített, hogy kicsit megismerkedjünk a többi vendéggel és együtt játsszunk, hogy aztán végig kellemesen érezzük magunkat.

Az estének egyetlen kínos, vagy idegesítő pillanata sem volt, sokat táncoltunk, sok kedves ismerőst szereztünk a lagziban, és rengeteg élményt éltünk meg együtt. Remélem, a párom kedve is megjött az esküvőzéshez… Mert én már nem tartok tőle annyira.

Weboldal címe: cm-eskuvore.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI RENDEZVÉNY, CSAPATÉPÍTÉS TIPPEK

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

A nagy számlázó program teszt

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.