Van egy
hasznos tipped?

Tanácsok rendezvény sátrak bérléséhez

Ha különleges céges rendezvényt kell előkészítened, egyáltalán nem mindegy, milyen rendezvény sátrakat bérelsz. Lehet, hogy éppen ezen áll vagy bukik a siker! Én ezt a saját bőrömön tanultam meg.

Keret Tanácsok rendezvény sátrak bérléséhez

Kezdő rendezvényszervezőként még nem tudtam, hogy egy-egy céges buli sikere akár a rendezvény sátrakon is múlhat. Akkor végeztem el az egyetemet, és tele volt a fejem olyan fogalmakkal, mint proaktivitás, költséghatékonyság, ügyfélélmény, de még nem ismertem a legjobb rendezvényszervező cégeket. A rendezvényszervezésben viszont az elméleti tudás mit sem ér gyakorlat és jó kapcsolatrendszer nélkül. Így történhetett meg velem, hogy egy céges családi napon, ahol azzal voltam elfoglalva, hogy a legjobb cateringes cégtől rendeljük a szendvicseket, a büfésátrakat majdnem elvitte a vihar. Jó, persze senki sincs felkészülve arra, hogy júniusban novemberi időjárás lesz…

Azóta megtanultam, hogy a sátor bérlést soha nem szabad az utolsó pillanatra hagyni! Leteszteltem egy tucat céget, akik sátor bérbeadással foglalkoznak, és végül pár éve megtaláltam a legjobb, legmegbízhatóbb sátor bérbeadással foglalkozó csapatot. Természetesen a minőségi, egyedi programok továbbra is fontosak nekem (nemrég egy egész stand-up csapatot hívtam, amire büszke vagyok), de már évek óta mindig az alapokkal, a sátor bérléssel kezdem a céges rendezvények megszervezését. Ez már csak azért is fontos, mert így biztosan tudhatom, hogy nem csak a sátrak lesznek rendben, de a berendezés, a színpadépítés, a hangtechnika, a világítás, a belső dekoráció és kifogástalan minőségben áll majd a rendelkezésünkre.

Weboldal címe: apszisrent.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI RENDEZVÉNY, CSAPATÉPÍTÉS TIPPEK

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

A különböző vállalatirányítási rendszerek mára már szinte elengedhetetlenné váltak egy cég nagy hatásfokú működéséhez. Lássuk, mik is a Microsoft Business Central és más ERP-rendszerek előnyei!

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Szeretne haladni a korral, akciós pénztárgépet venne? A Cassa Hungarica Kft. nagy választékban kínál megfizethető online pénztárgépeket vásárlóinak. Érdemes lecserélnie elavult pénztárgépét.

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Hűtőberendezések szerelésével, karbantartásával foglalkozik? Akkor bizonyosan hatékony segítségére lesz egy praktikus, digitális hűtőközeg lefejtő is.

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.