Van egy
hasznos tipped?

Tanácsok rendezvény sátrak bérléséhez

Ha különleges céges rendezvényt kell előkészítened, egyáltalán nem mindegy, milyen rendezvény sátrakat bérelsz. Lehet, hogy éppen ezen áll vagy bukik a siker! Én ezt a saját bőrömön tanultam meg.

Keret Tanácsok rendezvény sátrak bérléséhez

Kezdő rendezvényszervezőként még nem tudtam, hogy egy-egy céges buli sikere akár a rendezvény sátrakon is múlhat. Akkor végeztem el az egyetemet, és tele volt a fejem olyan fogalmakkal, mint proaktivitás, költséghatékonyság, ügyfélélmény, de még nem ismertem a legjobb rendezvényszervező cégeket. A rendezvényszervezésben viszont az elméleti tudás mit sem ér gyakorlat és jó kapcsolatrendszer nélkül. Így történhetett meg velem, hogy egy céges családi napon, ahol azzal voltam elfoglalva, hogy a legjobb cateringes cégtől rendeljük a szendvicseket, a büfésátrakat majdnem elvitte a vihar. Jó, persze senki sincs felkészülve arra, hogy júniusban novemberi időjárás lesz…

Azóta megtanultam, hogy a sátor bérlést soha nem szabad az utolsó pillanatra hagyni! Leteszteltem egy tucat céget, akik sátor bérbeadással foglalkoznak, és végül pár éve megtaláltam a legjobb, legmegbízhatóbb sátor bérbeadással foglalkozó csapatot. Természetesen a minőségi, egyedi programok továbbra is fontosak nekem (nemrég egy egész stand-up csapatot hívtam, amire büszke vagyok), de már évek óta mindig az alapokkal, a sátor bérléssel kezdem a céges rendezvények megszervezését. Ez már csak azért is fontos, mert így biztosan tudhatom, hogy nem csak a sátrak lesznek rendben, de a berendezés, a színpadépítés, a hangtechnika, a világítás, a belső dekoráció és kifogástalan minőségben áll majd a rendelkezésünkre.

Weboldal címe: apszisrent.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI RENDEZVÉNY, CSAPATÉPÍTÉS TIPPEK

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

A nagy számlázó program teszt

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.