Van egy
hasznos tipped?

Partybusz céges bulikhoz

Egy nehéz projekt után szeretné megjutalmazni alkalmazottait? Nem hisz a nyakra-főre osztogatott prémiumban, inkább valamilyen különleges élményben gondolkodik? A megoldás: a partybusz bérlés!

Keret Partybusz céges bulikhoz

Bármelyik cégnél előfordul, hogy egy-egy nehezebb határidős projekt hetekig-hónapokig húzódik, és többletenergiát követel a cég minden alkalmazottjától. A rendszeres túlórák, a folyamatos koncentráció és a hosszan tartó stressz bizony eléggé le tudja meríteni egy csapat energiatartalékait. Egy sikeres feladat megoldása után a hatékony vezető nem csupán megköszöni az alkalmazottaknak az extra munkát és lojalitást, de valamilyen szimbolikus gesztussal is jelzi a háláját, és azt is, hogy itt az ideje kiereszteni a gőzt.

Mi legyen ez a gesztus? Leggyakoribb a közös céges vacsora vagy a bónuszosztogatás. Mindkettő jó ötlet, és nem lehet azt mondani, hogy az alkalmazottak ne fogadnák örömmel. De ha ennél egy kicsit kreatívabb megoldáson töri a fejét, lehet, hogy érdemes például partybuszt bérelni! Ez biztosan olyan élményt nyújt, melynek során a munkatársak megérzik, hogy nem csupán lélektelen csavarok a gépezetben, hanem teljes értékű csapattagok, akikre szükség van, és akiknek a munkája igazán fontos és értékes. A partybusz nem más, mit egy hatalmas, mozgó buli, hol mindenki kedvére ehet-ihat, táncolhat, szórakozhat, elengedheti magát, mintha csak egy jó hangulatú házibulin lenne. Akár meglepetésbulit is érdemes így szervezni: biztosan leesik az álla mindenkinek, ha hirtelen ott parkol egy partybusz az irodaház előtt, és csak őket várja.

Weboldal címe: www.partybus.co.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI RENDEZVÉNY, CSAPATÉPÍTÉS TIPPEK

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

A különböző vállalatirányítási rendszerek mára már szinte elengedhetetlenné váltak egy cég nagy hatásfokú működéséhez. Lássuk, mik is a Microsoft Business Central és más ERP-rendszerek előnyei!

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Szeretne haladni a korral, akciós pénztárgépet venne? A Cassa Hungarica Kft. nagy választékban kínál megfizethető online pénztárgépeket vásárlóinak. Érdemes lecserélnie elavult pénztárgépét.

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Hűtőberendezések szerelésével, karbantartásával foglalkozik? Akkor bizonyosan hatékony segítségére lesz egy praktikus, digitális hűtőközeg lefejtő is.

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.