Van egy
hasznos tipped?

Partybusz céges bulikhoz

Egy nehéz projekt után szeretné megjutalmazni alkalmazottait? Nem hisz a nyakra-főre osztogatott prémiumban, inkább valamilyen különleges élményben gondolkodik? A megoldás: a partybusz bérlés!

Keret Partybusz céges bulikhoz

Bármelyik cégnél előfordul, hogy egy-egy nehezebb határidős projekt hetekig-hónapokig húzódik, és többletenergiát követel a cég minden alkalmazottjától. A rendszeres túlórák, a folyamatos koncentráció és a hosszan tartó stressz bizony eléggé le tudja meríteni egy csapat energiatartalékait. Egy sikeres feladat megoldása után a hatékony vezető nem csupán megköszöni az alkalmazottaknak az extra munkát és lojalitást, de valamilyen szimbolikus gesztussal is jelzi a háláját, és azt is, hogy itt az ideje kiereszteni a gőzt.

Mi legyen ez a gesztus? Leggyakoribb a közös céges vacsora vagy a bónuszosztogatás. Mindkettő jó ötlet, és nem lehet azt mondani, hogy az alkalmazottak ne fogadnák örömmel. De ha ennél egy kicsit kreatívabb megoldáson töri a fejét, lehet, hogy érdemes például partybuszt bérelni! Ez biztosan olyan élményt nyújt, melynek során a munkatársak megérzik, hogy nem csupán lélektelen csavarok a gépezetben, hanem teljes értékű csapattagok, akikre szükség van, és akiknek a munkája igazán fontos és értékes. A partybusz nem más, mit egy hatalmas, mozgó buli, hol mindenki kedvére ehet-ihat, táncolhat, szórakozhat, elengedheti magát, mintha csak egy jó hangulatú házibulin lenne. Akár meglepetésbulit is érdemes így szervezni: biztosan leesik az álla mindenkinek, ha hirtelen ott parkol egy partybusz az irodaház előtt, és csak őket várja.

Weboldal címe: www.partybus.co.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI RENDEZVÉNY, CSAPATÉPÍTÉS TIPPEK

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

A nagy számlázó program teszt

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.