Van egy
hasznos tipped?

Ha esküvőszervezőt keresel

Mint sokan, én is már évek óta tervezgettem az esküvőmet. Mikor aztán belevágtunk a párommal, rá kellett jönnünk, hogy felkészült esküvőszervező nélkül túl nagy falat lenne ez nekünk.

Keret Ha esküvőszervezőt keresel

A párom decemberben kérte meg a kezem. Már előtte is szóba került az esküvő témája. Abban egyetértettünk, hogy mindketten napfényes esküvőt szeretnénk. A megismerkedésünk évfordulóját választottuk időpontul, szerencsénk volt, mert éppen hétvégére esett. Viszont alig több mint négy hónapunk maradt a szervezésre. A helyszínt kiválasztottuk, sikerült leegyeztetnünk velük az időpontot. Ekkor még nem is sejtettük, hogy nem lesz minden ilyen könnyű. A következő hetekben viszont szépen lassan kezdtünk elúszni. A szülők is beszálltak a szervezésbe. Szinte le sem szálltunk a telefonról, az első hónap végére mégis teljes volt a fejetlenség. Ekkor fordultunk profi rendezvényszervezőhöz.

Folyamatos kapcsolat

Telefonos egyeztetés után személyesen is találkoztunk az egyik kolléganőm által ajánlott esküvőszervezővel, aki végighallgatta a kéréseinket, elmondtuk neki, hogy egyelőre hogy állunk, és mikor lesz a szertartás. Zsófi nagyon segítőkész volt, már az első beszélgetés alatt összeállítottunk egy költségvetésre vonatkozó vázlatot. Aztán megegyeztünk abban, hogy rá bízzuk magunkat. Még azon a héten megkaptuk a részletes tervet. Ezt követően minden gördülékenyen zajlott. Folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot, és minden lépés előtt tájékoztatott minket a lehetőségekről. Mi is sokkal nyugodtabbak voltunk, hogy tudtuk, elég kiválasztani, mit szeretnénk, a többit elintézik helyettünk.

A következő hónapokban minden olajozottan ment végbe. Sokat kommunikáltunk telefonon és emailben, időnként találkoztunk személyesen is. Az én munkámban is fontos, hogy egyszerre több dolgot fejben tudjak tartani, de még így is meglepett, hogy Zsófi mennyi mindennel tud zsonglőrködni egyszerre. Az esküvő végül nagyon jól sikerült. Sok ismerőstől hallottuk, hogy boldogok voltak, de mire eljutottak a nagy napig, csak szerették volna, ha rendben véget ér az egész. Mi kicsit izgatottan, de kipihenten vághattunk neki, és közben is jól tudtuk érezni magunkat. Profi volt a lebonyolítás, nekünk csak magunkra és a vendégekre kellett figyelnünk.

Nem tudom, hogy ez mennyire gyakori, de a mi esküvőszervezőnk még a nászút megszervezésében is segített.

Weboldal címe: eskuvonektek.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI RENDEZVÉNY, CSAPATÉPÍTÉS TIPPEK

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

A különböző vállalatirányítási rendszerek mára már szinte elengedhetetlenné váltak egy cég nagy hatásfokú működéséhez. Lássuk, mik is a Microsoft Business Central és más ERP-rendszerek előnyei!

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Szeretne haladni a korral, akciós pénztárgépet venne? A Cassa Hungarica Kft. nagy választékban kínál megfizethető online pénztárgépeket vásárlóinak. Érdemes lecserélnie elavult pénztárgépét.

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Hűtőberendezések szerelésével, karbantartásával foglalkozik? Akkor bizonyosan hatékony segítségére lesz egy praktikus, digitális hűtőközeg lefejtő is.

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.