Van egy
hasznos tipped?

Céges csapatépítés felsőfokon

A jól sikerült céges csapatépítés segít, hogy a munkahelyi környezetből kiszabadulva, jó hangulatú, játékos, kreatív feladatok során még inkább összekovácsolódjon a közösség. Erősíti a csoportkohéziót és a lojalitást.

Keret Céges csapatépítés felsőfokon

Ha voltál már jó és rossz csapatépítő tréningen egyaránt, a saját bőrödön érezhetted, mi a különbség. A csapatépítés akkor működik jól, ha profi és gyakorlott tréner irányítása alatt történik, aki képes villámgyorsan felmérni a csoportban lévő személyiségtípusokat, az egyes emberek terhelhetőségét, konfliktustűrő képességét, érzékenységét egyaránt. Egy tapasztalt tréner egyszerre pszichológus, mediátor, edző és játékmester – aki tisztán látja a csoportban zajló, nyílt és rejtett folyamatokat, és képes az esetleges konfliktusokat is nyílt, korrekt és barátságos módon tisztázni. Az együttműködésre való képesség, az asszertivitás foka, a vezetői képességek mind napvilágra kerülnek egy csapatépítő tréningen, és jó esetben egyes kollégákról olyan rejtett erősségeket is megtudhatunk, melyek a továbbiakban majd a munkahelyen is nagyszerűen kiaknázhatók.     

Szintén segít a kollégák összecsiszolódásában egy-egy jól sikerült céges buli, kirándulás, közös vacsora. Érdemes olyan rendezvényszervező céget választani, mely igényes, egyedi helyszíneket és ötletes programokat ajánl a közös kikapcsolódáshoz. A tucatmegoldásokat felejtsük el, legyen ez emlékezetes élmény minden munkatárs számára!   

Weboldal címe: www.anthemon.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI RENDEZVÉNY, CSAPATÉPÍTÉS TIPPEK

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.

A technológiák találkozása

A technológiák találkozása

Iparművészként fa- és bőrmegmunkálással egyaránt foglalkozom. Számtalan ajándéktárgy, zsebkendőtartó, pénztárca, fotókeret, szalvétatartó és fülbevaló színesíti repertoáromat – néhány évvel ezelőtt mégis úgy tűnt, mindez kevésnek bizonyul. A kézműves piacnak és a megrendelőknek több kell.

A nagy számlázó program teszt

A nagy számlázó program teszt

A tökéletes számlázó szoftver kiválasztása legalább olyan fontos egy vállalkozás életében, mint a megfelelő üzlethelyiség és munkatársak megtalálása. Nem mindegy, hogy egyszerű programot keresel, gyorsat vagy simán csak olcsót. A termékek összehasonlításával könnyebben eligazodhatsz a kínálatban!

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Elromlott a Makita gépem, hova vigyem?

Ugye ismerős, hogy épp akkor romlik el az elektromos szerszám, amikor nagyon kellene és esélyünk sincs a közelben szerelőt találni? Én is így jártam, de a Makita szervizben egy nap alatt megjavították.