Van egy
hasznos tipped?

Céges csapatépítés felsőfokon

A jól sikerült céges csapatépítés segít, hogy a munkahelyi környezetből kiszabadulva, jó hangulatú, játékos, kreatív feladatok során még inkább összekovácsolódjon a közösség. Erősíti a csoportkohéziót és a lojalitást.

Keret Céges csapatépítés felsőfokon

Ha voltál már jó és rossz csapatépítő tréningen egyaránt, a saját bőrödön érezhetted, mi a különbség. A csapatépítés akkor működik jól, ha profi és gyakorlott tréner irányítása alatt történik, aki képes villámgyorsan felmérni a csoportban lévő személyiségtípusokat, az egyes emberek terhelhetőségét, konfliktustűrő képességét, érzékenységét egyaránt. Egy tapasztalt tréner egyszerre pszichológus, mediátor, edző és játékmester – aki tisztán látja a csoportban zajló, nyílt és rejtett folyamatokat, és képes az esetleges konfliktusokat is nyílt, korrekt és barátságos módon tisztázni. Az együttműködésre való képesség, az asszertivitás foka, a vezetői képességek mind napvilágra kerülnek egy csapatépítő tréningen, és jó esetben egyes kollégákról olyan rejtett erősségeket is megtudhatunk, melyek a továbbiakban majd a munkahelyen is nagyszerűen kiaknázhatók.     

Szintén segít a kollégák összecsiszolódásában egy-egy jól sikerült céges buli, kirándulás, közös vacsora. Érdemes olyan rendezvényszervező céget választani, mely igényes, egyedi helyszíneket és ötletes programokat ajánl a közös kikapcsolódáshoz. A tucatmegoldásokat felejtsük el, legyen ez emlékezetes élmény minden munkatárs számára!   

Weboldal címe: www.anthemon.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI RENDEZVÉNY, CSAPATÉPÍTÉS TIPPEK

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

Business Central a hatékony vállalatvezetésért

A különböző vállalatirányítási rendszerek mára már szinte elengedhetetlenné váltak egy cég nagy hatásfokú működéséhez. Lássuk, mik is a Microsoft Business Central és más ERP-rendszerek előnyei!

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Minőségi akciós pénztárgépek mindenkinek

Szeretne haladni a korral, akciós pénztárgépet venne? A Cassa Hungarica Kft. nagy választékban kínál megfizethető online pénztárgépeket vásárlóinak. Érdemes lecserélnie elavult pénztárgépét.

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Profi és megbízható klímatechnikai műszerek

Hűtőberendezések szerelésével, karbantartásával foglalkozik? Akkor bizonyosan hatékony segítségére lesz egy praktikus, digitális hűtőközeg lefejtő is.

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

Vállalatirányítási rendszerekkel a hatékonyság növeléséért

A cégek működése mára annyira komplexszé vált, hogy a hatékony, gördülékeny működéshez elengedhetetlen egy megbízható vállalatirányítási rendszer, vagy más néven ERP. Lássunk a top szoftvereket!

Röviden a munkabalesetről

Röviden a munkabalesetről

Felnőtt életünk zömét a munkahelyünkön töltjük. Munkaadóként és munkavállalóként sem árt tisztában lennünk azzal, mit is takar pontosan a munkabaleset fogalma, miben tér el az üzemi balesettől, és ha minden óvintézkedés ellenére mégis bekövetkezik, milyen jogokat és kötelezettségeket ró a felekre.